18 Sep 2023

Takimet Tradicionale të Bjeshkatarëve të Kosovës – Maja e Belegut (2142 m) | 23-24/09/2023

ShB Prishtina ju fton që të merrni pjesë në Takimet Tradicionale të Bjeshkatarëve të Kosovës, të cilat nën organizimin e Federatës Bjeshkatare dhe Ngjitjes Sportive të Kosovës (FBNSK) këtë vit do të mbahen në bjeshkët e Istogut, më 23-24/09/2023.

Ngjitja do të realizohet në majën e Belegut (2142 m).

Nisja nga Fontana: e shtunë, 23/09/2023, 11:30.

Transporti: Me xhipa të ShBP dhe vetura private (sipas nevojës).

 Participimi për transport: ShBP.

Participimi për darkë e mëngjes: FBNSK.

Fjetja në tenda personale.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: +383 44 168 370.

Udhëheqës: Gani Syla.

Afati i paraqitjes: e enjte, 21/09/2023, 18:00.

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgatitjen fizike dhe psikike është individuale!

Ftesa e FBNSK:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkomunitetibjeshkatar%2Fposts%2Fpfbid02gv3EGepTH1D7FkSvgURwXX3XsRuy5NbvqSU2bHepskY9LVGaKfs62AY9xHk5zRMNl&show_text=true&width=500