31 Oct 2023

Ecje me KB “Kumanova” | 04/11/2023

ShB Prishtina do t’i përgjigjet ftesës së KB “Kumanova”- Kumanovë, andaj ju fton që të merrni pjesë në këtë aktivitet/ecje, të shtunën më datë 04/11/2023.

Aksioni është një-ditor.

Nisja nga Fontana: e shtunë, 04 nëntor 2023, 05:45.

Transporti: Me xhipa të ShBP ose dhe vetura personale (sipas nevojës) deri në Kumanovë.

Participimi për transport: 12 EUR.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: +383 44 168370.

Udhëheqës në shteg, KB “Kumanova”.

Afati i paraqitjes: e premte, 03 nëntor 2023, 12:00.

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!

Ftesa nga nikoqiri, KB Kumanova.