07 Nov 2023

Maja e Tomorrit (2417 m) | 18-19 nëntor 2023

ShB Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën e Tomorrit, 2417 m, Berat/Shqipëri, më datën 18-19 nëntor 2023.

Tomori, një ndër malet më të larta të Shqipërisë, me një pamje karakteristike të një piramide madhështore, që qysh nga lashtësia besohej se ishte mal i shenjtë.

Nisja nga fontana: e shtunë, 18 nëntor 2023, 08:00.

Transporti: Me xhipa te ShBP dhe vetura private (sipas nevojës).

Participimi për transport: Prishtinë – Berat – Teqeja e Abaz Aliut – Prishtinë: 25 EUR.

Arritja ne Berat, rreth orës 14:00.

Vizitë Kalasë së Beratit (sipas dëshirës).

Fjetja në Berat.

Participimi për fjetje, rreth 15-20 EUR (varësisht nga oferta dhe numri i të paraqiturve).

E diel, 19 nëntor 2023, nisja nga Berati, 07:00.

Ngjitja dhe zbritja parashihet të zgjasin rreth 4-5 orë, meqenëse shkohet me vetura deri tek Teqeja e Abaz Aliut.

Berat – Teqeja e Abaz Aliut, rreth 1 orë e 30 min., me vetura (rrugë e asfaltuar).

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Gani Syla +383 44 168370.

Afati i paraqitjes: e premte, 17 nëntor 2023, 12:00.

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgatitjen fizike dhe psikike është individuale!