19 Dec 2023

Ftesë për ecjen e fundvitit 2023 | Gërmi – Pylli i Arinjve (24 dhjetor 2023)

Shoqëria Bjeshkatare Prishtina fton të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje në ecjen e fundvitit 2023, që do të jetë ecje nga Gërmia deri te Pylli i Arinjve, pranë liqenit të Badovcit dhe anasjelltas, ditën e diel, më 24/12/2023.

Takimi tek laura, në hyrje të Gërmisë, në 09:00.