09 Jan 2024

Ecje përkujtimore në 25-vjetorin e masakrës së Reçakut | 14/01/2024

Ngjarje e cila ndyshoi përgjithmonë historinë e Kosovës. Është kjo masakra që tmerroi botën dhe zgjoi ndërgjegjen e diplomacisë botërore duke u mobilizuar për Kosovën.

Ftojmë anëtarët e ShB Prishtina që të marrin pjesë në këtë ecje përkujtimore.

E diel, 14/01/2024.

Nisja nga Prishtina, në 07:00, te Fontana.

Udhëtimi me xhipa të ShBP.

Participimi: ShBP.

Paraqitja: me formular, deri të shtunën në 12:00.