17 Jan 2024

Manifestimi Flaka e Janarit | 21 janar 2024

Me ftesë të ShBA Gjilani, ShB Prishtina do të marrë pjesë në manifestimin Flaka e Janarit, në përkujtim të heronjëve të kombit, Kadri Zeka e vëllezërit Gërvalla, Rexhep Mala dhe Nuhi Berisha, më datë 21/01/2024.

Nisja nga Fontana: e diel, 21 janar 2024, 06:40.

Transporti: Me xhipa të ShBP dhe vetura personale (sipas nevojës), në relacionin: Prishtinë – Gjilan – Kamenicë – Kapia Svircë dhe anasjelltas.

 Participimi për transport: 5 EUR.

Paraqitja përmes formularit.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 20 janar 2024, 12:00.

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgatitjen fizike dhe psikike është individuale!

Ftesa e nikoqirit.