20 Jan 2024

15 vjet me AST ELBASANI | 27-28 janar 2024

ShB Prishtina ju fton për pjesëmarrje në Takimin Tradicional, 15 vjet me AST Elbasani me datat 27-28 janar 2024.

Organizimi nga Prishtina:

Nisja: E shtunë, 27/01/2024, ora 12:00.

Vendi i nisjes: nga Fontana / te konviktet.

Transporti: me xhipa të ShB Prishtina dhe vetura personale.

Participimi:

– Për transport: 20 Euro / person (Prishtinë – Elbasan – Prishtinë).

Te nikoqiri: 40 Euro / person, në çka përfshihen:

– fjetja në hotel (15 Euro)

– darkë festive (25 Euro)

– mëngjesi (me vete)

– drekë tradicionale e malit

Paraqitja përmes formularit.

Afati për paraqitje: e enjte, 25 janar 2024, 16:00.

Ftesa dhe agjenda e plotë nga organizatori.