Tag Archive: Lumi Shales

07 Jun 2021

Lumi i Shalës – Theth | 18-19-20 Qershor

Të nderuar, Me datat 18-19-20 Qershor organizojmë një udhëtim që përfshin vizitë dhe fjetje tek Lumi i Shalës, ecje nëpër shtegun e sapohapur nga Lumi Shalës deri në Ndrejaj, pastaj vizitë dhe fjetje në Theth dhe në fund ecjen nga Thethi në Luginë të Valbonës. Detajet e organizimit i gjeni më poshtë. Çmimi për pjesëmarrje […]


Read more