07 Jun 2021

Lumi i Shalës – Theth | 18-19-20 Qershor

Të nderuar,

Me datat 18-19-20 Qershor organizojmë një udhëtim që përfshin vizitë dhe fjetje tek Lumi i Shalës, ecje nëpër shtegun e sapohapur nga Lumi Shalës deri në Ndrejaj, pastaj vizitë dhe fjetje në Theth dhe në fund ecjen nga Thethi në Luginë të Valbonës.

Detajet e organizimit i gjeni më poshtë.

Çmimi për pjesëmarrje është 100 Euro / person, që mund të ndryshojë lehtësisht (+/- 5%) për arsye se disa nga shpenzimet do të ndahen përpjestimisht me numrin aktual të pjesëmarrësve. Në çmim janë të përfshira udhëtimet me autobus, varkë dhe furgon; dy fjetje, dy darka dhe dy mengjese.

Numri i vendeve është i limituar, dhe përparësi kanë anëtarët e rregullt të ShBAP. Pjesëmarrësit duhet të kenë përgaditje shumë të mirë fizike, meqenëse ecja nga Thethi në Valbonë nuk klasifikohet si e lehtë.

Rezervimi bëhet përmes formularit në fund të kësaj faqe. Pjesëmarrësit do të luten të paguajnë paraprakisht 30% të kostos, për çka do të kontaktohen individualisht.

Për informata shtesë kontaktoni: Petrit Ibrahimi +383 49 787 927 (Viber) ose e-mail: info@shba-prishtina.com

Afati për paraqitje: E Hene 14 Qershor në ora 12:00

Nevojiten rekuizitat e zakonshme për ecje bjeshkatare, si dhe per mbrojtje nga Dielli.

Përgjegjësia për përgatitjen fizike dhe psiqike është individuale.


Dita 1, e Premte

Udhetim me autobus

07:30 Prishtinë – Fierzë

Nisja nga Fontana në Ulpianë

11:00 – 13:30 Lundrim

Fierzë – Lumi Shalës

Relaksim dhe plazh në ujin e akullt dhe kristaltë. Fjetje ne bujtina. Darka dhe mengjesi janë të përfshira.


Dita 2, e Shtune

07:00 – 13:00 Ecje

Lumi Shales – Guri I Blinit të Lekes –  Ndrejaj

13:30 – 14:00 Udhetim me Furgon

Ndrejaj – Lotaj – Nderlysë – Theth

Në Ndërlysë kemi dreken (opcionale në restoranin lokal qe nuk është përfshirë në çmim).

15:00 – 18:00 Ecje

Nderlysë – Syri Kaltër dhe kthim

Nëse kemi kohë të mjaftueshme do të vizitohet edhe Ujëvara e Grunasit.

Fjetje ne Theth

Fjetja në bujtinë ku përfshihet darka dhe mengjesi. 


Dita 3, e Diele

Ecje
07:00 – 15:00 Theth – Rragam/Valbonë

Udhëtim me furgon

15:00 – 15:30 Rragam – Fusha e Gjesë / Valbonë


Udhëtim me autobus

16:00 – 20:00 Valbone – Prishtine


Tags: , , ,