Tag Archive: Pepaj

03 Feb 2021

Maja HAJLA 2,403 m/lmd | 07 Shkurt 2021

Të nderuar, Ju ftojmë të bashkangjiteni në ecjen e radhës që organizohet të Dielen me 07 Janar 2021 për ngjitjë në Majen Hajla me lartësi mbidetare 2,403 metra. Rreth Hajlës në Wikipedia: Hajla është mal në kuadër të Alpeve Shqiptare në kufi të Kosovës me Malin e Zi. Shtrihet në mes Grykës së Rugovës dhe vendburimit të lumit Ibër, shtrihet në koordinatat gjeografike […]


Read more