19 Jan 2021

Ecje për nder të Heronjëve te Janarit | 24 Janar 2021

Të nderuar,

Ju ftojme ti bashkangjitemi ShBA Gilanit, ne ecjen ne Tugjevc , ne kuader te manifestimit “Flaka e Janarit”. Detjet rreth ketij organizimi i gjeni ne linkun me poshtë:

https://fb.me/e/1YWDtLS1Y

Nisja për anëtarët e ShBA Prishtina nga Fontana, te Dielen në ora 07:00

Udheheqes Vehbi Tahiri.

Participimi për transport: SHBAP. Udhetimi me xhipa dhe me vetura (nëse paraqitet nevoja).

Paraqitja përmes formularit:

Tags: , ,