Tag Archive: Janar 2021

19 Jan 2021

Ecje për nder të Heronjëve te Janarit | 24 Janar 2021

Të nderuar, Ju ftojme ti bashkangjitemi ShBA Gilanit, ne ecjen ne Tugjevc , ne kuader te manifestimit “Flaka e Janarit”. Detjet rreth ketij organizimi i gjeni ne linkun me poshtë: https://fb.me/e/1YWDtLS1Y Nisja për anëtarët e ShBA Prishtina nga Fontana, te Dielen në ora 07:00 Udheheqes Vehbi Tahiri. Participimi për transport: SHBAP. Udhetimi me xhipa dhe […]


Read more