Tag Archive: Kukes

29 Jan 2019

Guri i Mëngjesit – Shishtavec | 03 Shkurt 2019

I ndodhur në një lartësi prej 1900 metra mbi nivelin e detit, Guri i Mëngjesit është nga gurët më të fotografuar, dhe shkuarja deri atje, është ndër destinacionet e preferuara për çdo vizitor që ngjitet në bjeshkën e Shishtavecit.  Ai është një gur ranor në formë konike, me përmasa; 25m i gjatë, 13m i gjerë, […]


Read more