Category Archive: Aksione

28 Aug 2015

TAKIMET E NËNTA NDËRKOMBËTARE TË BJESHKATARËVE 05-06 Shtator 2015

Të nderuar bjeshkatarë,   Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste “Prishtina”, ju fton të merrni pjesë në Takimet e Nënta Ndërkombëtare të Bjeshkatarëve – “Brodi 2015” me 05-06 Shtator 2015, në Brod (Dragash), takime këto që mbahen çdo vit. Kryesia e SHBA “Prishtina”, me qëllim të njohjes së pjesmarrësve edhe me vendet tjera të Kosovës ka vendosur që […]


Read more

18 Aug 2015

Parku i Blinajës | E Diele 23 Gusht 2015

ShBA Prishtina ka marrë leje të veçantë nga Agjencia Pyjore e Kosovës për organizim të një vizite në Parkun e Blinajës te Dielen me 23 Gusht 2015. Ky është një rast I shkëlqyer për tu njohur me bukuritë natyrore të këtij parku shumë të pasur me floren dhe faunen që janë karakteristike për trojet shqiptare. Video me […]


Read more

04 Aug 2015

Bjeshket e Istogut 09 Gusht 2015 – Mali Mokna

Kryesia e ShBA Prishtina ju fton për pjesëmarrje në ecjen e radhës që organizohet ne Bjeshkët e Istogut, më konkretisht deri në Malin Mokna. Gjatësia e shtegut është afërisht 17 km me kohëzgjatje për ecje prej rreth 5-6 orë në dy drejtimet. Terreni është relativisht i lehtë. ORGANIZIMI: Tubimi dhe nisja: E Diele 09 Gusht […]


Read more

14 Jul 2015

VALUSNICA 24 – 26 Korrik 2015

ShBA Prishtina fton anëtarët e vet dhe të interesuarit tjerë për pjesëmarrje në takimet bjeshkatare “Valusnica 2015” që organizohet nga Shoqata Bjeshkatare “Karanfili” në fshatin Grebaje në afërsi të Gusisë, Mal I Zi.   *****PLANPROGRAMI**** E Premte 24 Korrik 2015 13:00 Nisja nga Prishtina, parkingu pranë TV 21 Transporti: Me vetura personale Participimi: 15€ + […]


Read more

25 Jun 2015

TAKIMET NDËRKOMBËTARE BJESHKATARE “VALBONA 2015” 4-5 Korrik 2015

ShBA Prishtina do marrë pjesë në Takimet Ndërkombëtare Bjeshkatare “Valbona 2015” organizuar nga ShBA Pashtriku, andaj ftojme anëtarët tonë dhe të interesuarit tjerë për pjesëmarrje! Ky takim, këtë vit do të mbahet me datat  4 – 5 Korrik 2015 në Bjeshkët e Nemuna – Shqipëri – fshati  VALBONA – FUSHA E GJESE ku janë të ftuara […]


Read more

16 Jun 2015

Gjiri i Grames dhe Shen Andreut 19 – 21 Qershor 2015

ShBA Prishtina ka kënaqësinë të ftoj anëtarët e vet për pjesëmarrje ne aktivitetin e radhës që do të organizohet  në Shqipëri më konkretisht duke filluar nga Parku i Llogorasë dhe përshkon një pjesë te bregdetit Jon me fjetje ne Gjirin e Grames dhe një pushim në Gjirin e Shen Andreut. Ky është një aktivitet shumë atraktiv […]


Read more

09 Jun 2015

“Ditët e Gjeravicës 2015” 13-14 Qershor 2015

ShBA Prishtina ju fton për pjesëmarrje në “Ditet e Gjeravices” organizuar nga Rrasa e Zogut nga Juniku me 13-14 Qershor 2015, ku me 14 Qershor do të bëhet ngjitja e Majes se Gjeravices 2,656 m/lmd dhe nje grup tjeter do te bëj ecjen deri te Liqenet e Gjeravices. Agjenden e plotë dhe shtegun (i shenuar […]


Read more

02 Jun 2015

Takimet bjeshkatare “Sharri 2015” 05-07 Qershor 2015

ShBA Prishtina ju fton për pjesemarrje në takimet tradicionale “Sharri 2015” organizuar nga ShB Sharri, Prizren me 05 – 07 Qershor 2015 Te Shtunën me 6 Qershor do te organizohet ecje ne dy grupe: deri te Maja Korff 2,562 m/lmd dhe deri te Liqeni 2,242 m/lmd. Nevojiten rekuizitat e zakonshme per ecje bjeshkatare!   Nisja […]


Read more

19 May 2015

Kampingu “Llanishti 2015” | 23-24 Maj 2015

ShBA Prishtina do të marrë pjesë në Kampingun “Llanishti 2015” organizuar nga ShB Guri Shtrejtë Shtime. Ftohen anëtarët dhe të interesuarit tjerë për pjesëmarrje. Më poshtë jipet agjenda e plotë e organizatorit.   Organizimi nga Prishtina: Nisja nga Parkingu tek Sheshi21: 23 Maj 2015 e Shtune ora 17:00 Transporti: Vetura private Participimi: 5€ për transport […]


Read more

12 May 2015

Ecja tradicionale DARDANA 2015 | 17 Maj 2015

ShBA Prishtina do ti bashkangjitet Malësisë së Gallapit në ecjen tradicionale ‘Dardana 2015’ me 17 Maj 2015 ku ftohen për pjesëmarrje të gjithë anëtarët dhe të interesuarit tjere.   Organizimi: Transporti: Me autobus Tubimi: 06:45 Nisja :   07:00 Vendi:  Parkingu para Sheshit 21 Participimi: 5.00€ per anetarë 7.00€ për joanetarë. Paraqitja te Gani Syla […]


Read more